Soorten geweren

Illegaal wapens smokkelen

Wapens en casino's, wat is het verband?

Over ons

De website van Shoothitandkill.nl is opgericht door vanwege de behoefte aan een website die beschikt over de beste schietgames online. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende schietgames online, maar welke zijn nou eigenlijk het beste? Op iedere website kun je wel schietspellen spelen die op die website de beste reviews hebben, maar lang niet alle websites beschikken over de beste schietgames.

De beste schietgames online

Wapenbezit is in Nederland is illegaal mits men hiervoor toestemming heeft van de regering. Wanneer je niet beschikt over deze toestemming moet je het houden bij een van de vele games online, wat natuurlijk ook helemaal niet erg is. Online heb je namelijk een veel groter aanbod van geweren en tegenstanders. Neem het op tegen een legioen van tegenstanders door als Rambo te werk te gaan, of speel het spel zo strategisch mogelijk en effectief door jezelf als een James Bond te gedragen. Ieder spel vereist van jouw meer de nodige specialiteiten. Heb jij de specialiteiten in je? Laat het dan nu zien in een van de vele schietgames die je vind op Shoothitandkill.nl.

Wat voor strijder ben jij?

Ben jij iemand die ten aanval gaat of verdedig je liever een bepaald doelwit? Ben je iemand die het graag één op één tegen iemand opneemt of neem je het liever op tegen een grote groep? Daarnaast moet je ook nog kunnen kiezen welk schietwapen het beste bij jou past? Ben je een precieze schutter die het liefst met een sniper te werk gaat of ben je een echte killer met behulp van je shotgun? Laat het zien op de games van Shoothitandkill. Toon geen genaden voor je tegenstander!