Elona Shooter

Stickman

Douane schieten

Sport schieten

Sport schieten is een zeer spannende en leuke sport die beoefend wordt door allerlei soorten mensen. Jong oud, man of vrouw. Voor iedereen is sport schieten een geschikte sport, maar wat is er nou zo spannend aan het schieten van een geweer in competitie vorm? Om even een cliché antwoord te geven: Wat niet? De adrenaline stroomt door de aderen, het hart begint sneller te kloppen en niet te vergeten zwetende vingers. Dit allemaal moet je onder controle zien te houden om zo accuraat mogelijk te schieten.

Sport schieten in verschillende vormen

Er zijn verschillende soorten facetten binnen sport schieten die beoefend kunnen worden. Er kan geschoten worden met een geweer wat behoord tot de KKG en GKG schiet discipline. KKG staat voor Klein Kaliber Geweer en GKG staat voor Groot Kaliber Geweer.  Het kaliber bepaal de kracht van het geweer en vaak ook de afstand van het doelwit waarop geschoten mag worden. Om te mogen schieten met de kaliber geweren zal er eerst een cursus gevolgd moeten worden en sinds 2012 moet er ook een psychologisch onderzoek gedaan worden. Klinkt als heel wat gedoe, maar het is de moeite waard. Zodra je dat geweer in de hand hebt en begint te schieten dan vergeet je alles om je heen en doe je er alles aan om dat doelwit te raken.

Op shoothitandkill vind je alleen schiet spelletjes. Dus echt virtuele spellen en geen sport schiet info. Begin dan op Shoothitandkill met de zoektocht naar de leukste shooters om zo snel te beginnen met schieten! Je vindt hier oa de games van Amusementpagina.nl.

Artikelen

Soorten geweren

De submachines zijn vast bekend onder de gamers en wapen fanatiekelingen, maar de submachine is niet bij iedereen even bekend. In Amerika is het een veel verkocht wapen categorie maar in Nederland is het minder bekend. De AK-47, Beretta en MP-40 zijn de meest bekende submachine varianten. Waarbij de AK-47 een nog steeds veel gebruikt wapen is

Lees meer...