Douane schieten

Stickman

Maffia Spel

Soorten geweren

De submachines zijn vast bekend onder de gamers en wapen fanatiekelingen, maar de submachine is niet bij iedereen even bekend. In Amerika is het een veel verkocht wapen categorie maar in Nederland is het minder bekend. De AK-47, Beretta en MP-40 zijn de meest bekende submachine varianten. Waarbij de AK-47 een nog steeds veel gebruikt wapen is in de oorlog vanwege de betrouwbaarheid, stabiliteit en duurzaamheid. Het wordt vooral gebruikt door militanten en terroristen. Het werd vroeger meer gebruikt door het Russische leger, maar het leger gebruikt tegenwoordig een Assault rifle i.p.v. de AK. De Berreta is een veel gebruikt wapen door de Britse dienst en het leger. Hiernaast is e mP-40 het submachine geweer wat gebruikt werd door Nazi Duitsland.

Assault rifles

Assault rifles zijn wapens waarbij er gekozen kan worden voor Automatisch, Semi-Automatisch en burst vuur kracht. Automatisch geeft je de mogelijkheid tot het aan een stuk vuren van het wapen. Semi-Automatisch schiet een aantal kogels per keer af en Burst modus geeft de mogelijkheid tot het schieten van een enkele kogel. Assault Rifles worden door ieder leger in grote mate gebruikt en het zijn dan ook bekend als de meest veelzijdige wapens.

Shotguns

Shotguns, die kent natuurlijk iedereen. Dit zijn wapens die voornamelijk gebruikt worden voor het beschieten van deuren of ander materiaal waar kracht benodigd is. De  Shotgun is een populair wapens geweest in de de Eerste Wereld Oorlog waar het wapen werd gebruikt om in de loopgraven snel en met kracht de vijand uit te schakelen. De vijand was namelijk zeer dichtbij en aangezien een shotgun niet veel precisie vereist, was en is dit het ideale wapen om in close combat te gebruiken.